Hello bloggen!

 Hello bloggen! idag var jag i skolan först var det svenska sen hade vi rast sen gick vi in & hade matte jag jobbade från sida 24 till sida 28 asså 4 sidor sen åt vi mat sen åkte vi in på idrott vi lekte en massa roliga lekar!:)
Just nu sitter jag i soffan med min dator & lyssnar på Shakira - Waka Waka den är jätte bra!
Och i måndas var jag ju i skolan då lekte jag med mina vänner Nathalie Tova Linnea & Frida då klättrade vi upp i ett träd då fastnade min sko där uppe då hoppade jag upp och tog den men jag rev mig på trädet så jag har värsta såret där!^^
Hejdå!!:D

Hemma ifrån bio!

Hejsan bloggen♥ jag kom precis innan för dörren för vi har ju sätt på bio Gnomio & Julia den var skit bra man skrattade jätte mycket av den + att den var i 3D! Just nu sitter jag i soffan med min dator & lyssnar på lite musik! :-) Och förlåt att jag inte har updaterat bloggen igår men det var för att jag hade inte tid & för att internet var skit dåligt sorry!
Hejdå:-)

trevlig helg ♥♥♥

Heej bloggen! jag ville bara hälsa er en trevlig helg!♥ Idag var jag i skolan det var jätte roligt förutom att det var matte sen åkte pappa & jag in till stan pappa skulle hämta sina tabletter & jag fick en blå fluff-stol:-)
Hejdå!

Godkväll toppläsare.. ♥

Godkväll toppläsare..♥ idag var det frilupsdag i skolan först var det innebandy vi vann alla matcher utom en men iallafall sen åt vi kyckling-sallad & drack festis sen bada vi det var verkligen en toppendag:D Just nu sitter jag i soffan & ser på lite tv!!
Hejdå..

Godkväll sötnosar ♥♥♥

Godkväll sötnosar♥ idag har jag varit i skolan vi hade lite matte & så målade vi på en bild som vi har gjort av våra egna kroppar!:) Just nu sitter jag i soffan & är inne på ebbady.com. Imorgon är det onsdag då ska vi ha frilupsdag kulkul vi ska först spela innebandy sen ska vi dricka upp vårat vatten haha sen ska vi bada:D.
Hejdå.

Hiss eller Diss?


Hejsan:)

Hejsan bloggen:) jag kom nyss innan för min dörr för jag har varit inne i stan & handlat vi handlade pannkakor & sallad [frukt] m.m!! Just nu sitter jag här i soffan med min hund Alice :)). Ikväll ska jag ju se på topmodel sista avsnittet det står mellan Ann och Shelsy {STAVNING} jag hoppas att Ann vinner!! :) :D
Hejdå..

Godmorgon bloggen!

Godmorgon bloggen! jag vaknade för typ en timma sedan sen slog jag på TV'n & kollade om det fanns ågot bra sen klev Isabel upp vi pratade lite sen slog jag på datorn! Just nu sitter jag i soffan med min data i knät som vanligt haha. :) :D Idag är det ju söndag då ska jag rida på Bull värdens bästa häst !!:D
Hejdå!!

välkommen till perniis nya blogg! :D

Hej o välkommen! Jag heter Pernilla och är 9 år. Mina intressen är att rida , måla , att vara ute och bada. :) :D
Jag har gått på gymnastik. Fast jag slutade. Just nu sitter i isabels rum , med hon. vi pratar , och sitter framför datorn , det är kul!! Jag kom precis hem ifrån bio. Hur många lingon finns det i världen? Den var jätte rolig , här är jag! Lite ful , haha!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0