Hejsan bloggen!

Hejsan bloggen! Idag vaknade jag klockan sju sedan drog jag mig i ungefär en halvtimme sedan klev jag upp och klädde på mig! Just nu sitter jag i soffan och lyssnar på Isabel & Sandra när dom lyssnar på musik och snackar lite (eller inte lite). :) Imorgon ska jag fråga mamma & någon vän om vi kan sticka och bada i badhuset ska fråga typ Kalle eller Ida om dom vill följa med och sedan ska jag åka till spökövernattningen. Ska strax packa till imorgon!

97 gånger kvar..

Hej bloggen! idag har jag varit i stallet med Madicken & Isabel & Sara B det var jätte roligt för jag gick in & gosade lite med Gwen & va lite med Ayla. Fast det var inte speciellt roligt när jag red Mac-Spot för efter 20 minuter travade alla men sedan började Dante att skena så ´tillslut skenade alla hästar så en efter flög av tillochmed jag jag landade jätte hårt & slog i svanskotan och när alla hade ramlat av sprang alla in till mitten gråtandes så dom fick fånga in hästarna. Just nu ligger jag i mammas & pappas rum med mitt gosedjur Bullten , lyssnar på Justin Bieber - Baby den är jätte bra. :) På söndag ska jag & min voltige-grupp vara med & tävla om olika rosetter elle man kan vinna rosetter till våra grupper haha.

Sorry bloggen!

Godmorgon bloggen! jag klev nyss upp & sängen & hoppade i soffan & slog på tv'n jag kollade om det fanns något bra men det var det inte så jag slog på datorn istället. Igår var jag på disco klockan åtta Nathalies päron körde dit oss & mina päron körde hem oss men iallafall så var det ganska roligt för det var knappt någon dans , många stoppade musiken , någon kom bakifrån & sparkade mig! Just nu sitter jag i soffan med datorn & mitt gosedjur Bullten han är en brun vit bulldog. Och förlåt att jag ej har bloggat men jag har inte orkat osv men nu ska jag bli aktiv. :D

Godkväll!♥

Godkväll bloggen! idag har jag varit i skolan det var jätte roligt först hade vi IngerGärd för Carina skulle på något möte då hade vi svenska & sedan var det rast. & sedan var det dax för lunch det blev casler & sedan drog Nathalie & jag vidare till badhuset. Just nu sitter jag i soffan & ser på TV! Idag har jag lekt med Nathalie hemm hos henne vi kollade på hennes jätte söta kattungar sedan fikade vi och sen så red jag och Nathalie. :D
Imorgon är det innerbandy-Tunering ( STAVNING ) det ska bli kul hoppas att vi vinner fast det är typ omöjligt för dom andra klasserna är jätte bra. <3

Varit och shoppat!

Hej bloggen! Idag har jag varit i skolan vi hade Ann som lärare det var jätte kul sedan efter skolan skulle jag på utveklingsamtal med Carina & mamma vi pratade mest om hur jag trivdes osv. Just nu sitter jag i våran soffa & bloggar medans ag ser på TV. :) Igår red jag ju på sorf såklart & jag red Mac Spot igen vi red ute i paddoken & sedan var det dax för voltige vi hade Bull & vi satt tre stycken på Bull utan händer i trav!

dagen i västerås

hej bloggen! idag har jag tillbringat hela dagen i västerås med pappa & isabel. Det var jätte roligt, jag köpte ett par gråa stickade strumpor, ett halsband, en stjorta, och en rosa jacka. Sedan åt vi på mcdonalds jag tog hot wings, en dricka & pommes frites. Sedan åkte vi hem till sala, då började pappa med maten. Det blir spagetti och köttfärsås.
Just nu sitter jag i Isabels rum, med Isabel. Med varsin dator i knät och bloggar. Här kommer lite bilder.

Ser på idol!!

Hej bloggen! Idag vaknade jag klockan 06.51 sedan klev jag upp & tränade lite på glosorna sedan klädde jag på mig & drog mig till bussen! Idag har jag varit med Julia det var jätte kul vi gick upp till skolan & begravde oss i mina gosedjur & fikade lite. Just nu sitter jag i soffan med pappa & ser på idol det är Emil som sjunger han är faktist inte så bra men han duger väl att gå vidare till finalen! <3 Imorgon ska kanske Isabel & jag & pappa åka till västerås vi ska köpa några älv-vingar till Isabel för vi ska ju hoppa cleuorand i olika dräkter den 5 november på min födelsedag! :)

är sjuk! ;(

Hej bloggen! idag är jag sjuk det är skit trist vi som skulle ha musik idag jag hade sprungit typ hela natten till toan. ;( Just nu sitter jag i soffan med min one-piece och ser på tv medans jag har datorn i knät! Igår var jag på skötarmöte och jag blev så klart skötare på Ayla sedan efter skötarmötet så kollade Pelin och jag på ridningen.
Om jag är frisk imrogon ska jag kanske leka med Julia hos mig! <3

Vill ha en halloweenfest! :(


Snälla mamma & pappa om ni verkligen älskade mig skulle ni låta mig ha ett halloween party! D:

Ridigt med pojkvännen!

Godkväll bloggen! idag vaknade jag klockan halv åtta sedan klev jag upp & fixade mig och sedan där efter väckte jag Emil och Isabel vaknade upp helt själv , Emil & jag sovde på golvet brevid varandra , så fotade vi olika bilder osv! Idag red jag med Emil jag red Spot och Emil red Bull det var skit roligt vi travade tre gånger sedan råkade Spot kliva på hela jäkla foten asså min fot det gjorde ont som fasen. Imorgon ska jag kanske på stan med Pelin det ska bli nice o då ska jag ta bussen hem. Just nu sitter jag i soffan & ser på ensam mamma söker den är skit bra! :D


Isabel gästbloggar!

Tjenare! Isabel här, tänkte gästblogga lite åt Pernilla eftersom hon inte orkar. Ska iallafall vara hemma idag, ska ut på en fototur och lite så. Ska fråga Pernilla om hon vill med. Sedan kommer antagligen pernillas pojkvän. Blir kul. Får se till att ta en massa bilder. Vi hörs & ses hejs!
Jag och min bebisplutt ♥

Nice dag! :D

Hejsan bloggen! idag har jag varit i skolan vi gick till Vafab och kollade på lite olika saker sedan gick vi tillbaka & hade rast fast Nathalie & jag gick till cafe igelkotten & att senare på dagen gjorde några i klassen en zombie film som vi ska fortsätta med på måndag jag ska ta med mig fejkblod! :) Just nu sitter jag inne i tv-rummet & har min dator i knät och mamma & pappa väntar på Mange och Mia.
Strax ska vi äta glass vi ska äta vanilj glass det ska bli rätt så gott! <3
Imorgon ska Åsa sitta barnvakt fast innan hon kommer ska pappa & jag kanske sticka och bada!

Hejsan bloggen!

Hejsan bloggen! idag vaknade jag klockan 06.51 sedan klev jag upp & började fixa mig!
Just nu sitter jag i skolan och är inne idatasalen jag sitter brevid Nathalie & Lucas! :)
Igår lekte jag med Nathalie vi löshoppade hennes hästar det såg ut som om Bimmen { en shettis } skenade iväg när hon galloperade haha sedan kom mamma. Men nu ska jag kolla på olika bloggar bloggar sedan!
ses. ♥

Hejsan bloggen!

Hejsan bloggen! idag vaknade jag klockan 06.51 sedan klev jag upp & började fixa mig!
Just nu sitter jag i skolan och är inne idatasalen jag sitter brevid Nathalie! :)
Igår lekte jag med Nathalie vi löshoppade hennes hästar det såg ut som om Bimmen { en shettis } skenade iväg när hon galloperade haha sedan kom mamma. Men nu ska jag kolla på olika bloggar bloggar sedan!
ses. ♥

BILD BOMB:D



Promenad med tjejerna! <3

Hej bloggen! jag har nyss kommit innanför dörren för jag har varit ute med Alice & Asta med Isabel vi fotade osv. Imorgon ska jag kanske till stallet med Pelin ska ringa och fråga om hon vill följa med för då kan vi rykta Ayla & Prins! :D På bussen idag satt jag med Isabel vi drack dricka & käkade chips { gott } men flera stycken frågade om dom fick smaka haha. Strax ska hon och jag baka kladdkakemuffins och jag ska få slicka sleven för första gången tycker jag att hon är snäll! ;)

Stallet too day!

Tjena Tjena! idag vaknade jag klockan 07.44 sedan klev jag upp & klädde på mig & borstade håret med min rosa hello-kitty borste! :D Just nu sitter jag i köket & väntar på att mammna och pappa ska komma hem för mina stallkläder ligger i mammas bil så jag får väl helt enkelt sitta här och vänta! Idag ska jag nog hoppa över min voltige-tränig för jag orkar inte mina ben har somnat är svullen på min arm osv.

Slut på veckan dax för freags-mys!

Godkväll bloggen! idag har jag varit på stan med Pelin det var skit kul jag köpte en känslo-ring sån som ändrar färg vilken känsla man har , läppglans , örhängen , älv-vingar till maskeradhoppningen och en present till min fröken Carina! Just nu sitter jag i soffan med mamma & pappa för Isabel sover borta hos Milla och vi ser på idol jag har också redan röstat på Moa. ♥ Imorgon ska jag till busborgen med pappa & Isabel det ska bli skit nice vi ska vara där i ungefär två till tre timmar.

Stelkramp! :(

Hej bloggen! Just nu sitter jag inne i data-salen & ska strax sluta skolan om typ en halv timme! Igår tog vi stelkrampsprutan så jag har världens stelkramp så jag kan inte ens röra min arm! :(
Skriver mera sen!

Godkväll snyggingar.. ♥

Godkväll bloggen! Idag har jag varit i skolan vi hade svenska , engelska , och skrev i våran tankebok som är rosa vi skrev om vad som gör oss glada & så hade vi idrott det var innebandy det var SKIT KUL!
Just nu sitter jag i soffan & lyssnar på Alexandra Stan - You make me freak den är jätte bra och så tror jag att mamma kommer hem strax från föreldrar-mötet som dom har idag med Carina & Ann! :)

Imorgon på idrotten ska vi åka skridskor { SKIT NICE } men innan det ska vi ta STELKRAMSSPRUTAN! D: inte lika nice va? ska ha en stressboll eller mina kramdjur haha!

Hejsan Svejsan! :)

Hejsan Svejsan! idag vaknade jag klockan 09.10 sedan klev jag upp och borstade mitt hår och klädde på mig osv. Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik Jennifer Lopez - On the Floor den är jätte bra jag har lyssnat på den typ hundra miljoner gånger! :D Idag ska jag ju ha voltige träning på Bella tror jag att det blir och jag ska nog hoppa över ridningen idag för jag är rätt trött + att jag har fullt upp!

Föresten fyller Isabel tolv år idag så jag önskar henne en bra födelsedag www.isabelhhakansson.blogg.se

ÄR SKIT GLAD! :D

Hej bloggen! just nu sitter jag hemma och bra hoppar av glädje för jag kom felfri på clerounden så jag fick en blå-vit rosett där det står Sorf på har iallafall hängt upp den på en tavla! :) Imrogon ska jag ju rida på Mirte hoppas vi får hoppa igen jag tror vi får det men sedan är det ju voltige-träning jag tror vi ska ha voltige på Ayla för hon är ju världens bästa häst osv.

Cleround på G!

Godmorgon bloggen! idag vaknade jag klockan 06.27 sedan klev jag upp och satte på mig rid-kläder eftersom jag ska ju hoppa cleround idag! :D Just nu sitter jag i soffan med Isabel vi kollar på olika bloggar osv. Igår lekte jag med Frida hon hade en träkoja som vi klättrade upp i och vi fiaxde jätte fint där uppe vi byggde till och med hyller och skrev på dörren! :-)
 
Ska sätta upp mitt hår i två toffsar sedan! :)


RSS 2.0