Hejsan bloggen♥

Hejsan bloggen! idag har jag varit på salamässan jag kollade på Ulrik Munther & åkte lite karuseller eller det var samma karusell en gång åkte jag med Kajsa & Isabel sedan åkte jag med Micke Åsa´s pojkvän vi skrattade nästan ihjäl oss & sedan träffade jag John! :-) Just nu ligger jag i min säng med min dator i knät & lyssnar på musik Titanic båten som sjönk för över 100år sedan. ♥

Igår var jag i stadsparken med Kalle vi gjorde inte så mycket förutom att klättra i träd äta en massa snax & gunga sedan kom Åsa och hämtade oss & jag frågade om Kalle ville leka något mer men det ville han inte för han hade världens tandvärk {AJJ}

Ingen bloggpaos för mig!

Hejsan eller snarare godmorgon! jag ville bara säga att jag inte ska ha någon bloggpaos har aldrig haft det i hela mitt liv så jag bloggar på min blogg som vanligt. Just nu sitter jag i min blå fotölj som jag har inne i mitt rum och med Bella mammas hund som bara står och krafsar på min arm hela tiden haha!♥

Imorgon klockan halv åtta så rullar jag till åkra har ju varit sjuk i tre dagar nu så det ska bli skönt att komma ut från detta hus och komma någonstans ska också kanske fråga Kajsa om hon ville gå och se den dära bion Jag Saknar Dej har sett en liten trhiler av den och den verkar AS BRA!

bloggpaos!

Tja bloggen tänkte ta en liten bloggpaos tills lördag ha det bra! ♥

Moorning! <3

Moorning bloggen! idag vaknade jag klockan 06.28 sedan klev jag upp och borstade mitt hår! Just nu ligger jag i soffan med Isabel´s gammla data som är en silvrig TOSHIBA fast det tråkiga är att datorn tjuter så att jag ej kan lyssna på musik. ;( Lite senare idag ska jag kanske vara med Kalle eller Kajsa jag har inte varit med dom på länge speciellt Kajsa aja jag får väl försöka hitta på något om dom inte vill vara.

God kväll!

Godkväll bloggen! idag har jag ju såklart varit i skolan vi skrev lite om våra familjer i våra nya skrivböcker osv och sedan hade vi rast på åkras stora skolgård jag går ju där nu jag började där igår.
Och på söndag blir det bion Jag saknar dej med Kajsa jag hoppas den är bra för jag vet bara att det handlar om två tvillingar och att ena tvillingen kommer att dö. ♥

Just nu ligger i Isabel´s säng och lyssnar på What are Words den är skit bra jag har gjort tummen upp flera gånger på den haha.

Förlåååt!

Hej och förlåt så mycket för jag inte har bloggat på ett tag men det är så att jag har varit sjuk hostig haft ont i magen osv. Och i lördags var jag i västerås med pappa & mamma vi var där rätt länge och vi shoppade lite saker men mest mat! :-) Företsen igår så var jag på sorf & red Zello han var jätte duktig men faktist lite seg han ville knappt trava men det ville inte jag heller för jag är ju hostig så det gjorde bara ont i min hals då. Sedan skulle vi rykta Zello så skulle jag gå upp till caféterian för att dricka ett glas vatten så hittade jag en död fluga i den BLÄÄ så jag bara slängde iväg vattet sen åkte vi hem!

Tillbaka till Ayla!

Hej bloggen! Idag ska jag till stallet och träffa min lilla sötnos Ayla och självklart kommer jag fota henne och alla andra hästar! ♥ Jag ska vara där med Kajsa & Isabel vi ska kanske rykta några hästar & ge dom lite mat & sedan ska Isabel rida på sin kära lilla häst Dante dom kommer gallopera en massa för Isabel är jätte dukitg på att rida.
Strax ska jag lägga ut före & efter bilder på mitt rum det är faktist rätt stökigt där! :-)
här kommer lite bilder.
Bilderna är tagna av Isabel ni får ej kopiera dom!

DÖR AV TRÅKIGHET!

Hej bloggen! just nu sitter jag på pappas kontor och har sjukt TRÅKIGT klockan är redan fyra och jag ska vara kvar här i typ två timmar till tror jag kommer döö. Igår var jag ju på buttriks och jag köpte lite bus grejer som en nöt burk med fjädrar i som hoppar upp & handbojor , starka godisar & roliga glasögon jag kommer nog busa med typ tusen peroner haha. Och strax ska jag nog stänga av datorn & åka lite bil jag har gjort en utav en rull bräda , en kartong häftstift & papper ni kanske kan prova det någon gång det är faktist ganska kul! :-)

Heeeeeeeeej! :-)

Hej bloggen. idag vaknade jag klockan halv sju sen klev jag upp och klädde på mig eftersom jag är i stockholm och ska vara här i en vecka! Och lite senare klockan halv fyra ska jag Junke & pappa på buttriks vi ska köpa en massa bus iallafall jag kommer typ köpa coola med tabletter m.m. :-) Just nu sitter jag på pappas kontor på hans blåa snurrstol & är inne på olika bloggar T.ex www.kissies.se! Igår var vi och åkte lite raggarbil halv åtta på kvällen sedan stannade vi på stinsen & vi handlade glassar jag tog en vanilj strut med caramell strössel sedan köpte jag bakon läppglans som stinker SKIT sen fick jag en miniräknare som är såklart rosa.


detta köpte jag! ;)


Skämt visselpipa corner mascara h&m penna bokia läppglans h&m facemask h&m sudd bokia! =)

Stan idag!

Hej bloggen! idag vaknade jag klockan 08.46 sedan tog jag mig en dusch det var jätte skönt. Igår red jag en häst som heter Akillet han var jätte snäll men han var verkligen en fegis han skenade nästan iväg med mig för att en bil hållde på att åka? Och sedan hoppade vi av och ryktade dom jag sjöng lite för han haha! ♥
Men nu måste jag börja fixa mig ses!:-)

RSS 2.0