Mys framför Tv'n :)

Tjenare bloggen! just nu sitter jag i soffan och ser på tv och ska strax byta över till idol om det är idag! :D Imorgon ska jag ju hoppa cleuraond jag ska hoppa med min favorit häst Ayla hoppas jag kommer felfri och på söndagen ska jag ju på voltige-träning ska fråga om Julia vill följa med och kolla på! Imorgon är det fredag och jag ska bar slappna och ta det lungt chilla lixom! ;)

Idag lekte jag lite med Nathalie vi såg på film lekte lite spion { på skoj } åkte till skolan m.m!

drar till skolan nu , ses ;)

Hej bloggen! idag vaknade jag klockan 06.40 sedan klev jag upp och fixade mig! Just nu sitter jag i mitt rum och ska strax gå upp till skolan. ;) Idga ska vi ha idrott Suck.. men man måste ju om man måste!

Hemma ifrån stallet!

Godkväll bloggen! nu sitter jag hemma med min dator och är SKIT GLAD! för mamma & pappa säger att jag får börja på voltige jag provade lite idag medans Isabel var på luciaträning och det var jätte roligt kunde stå upp på Ayla helt själv! :D Imorgon är det skolan { Suck.. men jag får ändå träffa Nathalie & mina andra vänner.

Strax ska jag äta spaggeti men köttfärsås med min familj MUMS sedan ska jag nog se på lite tv och kolla om det är idol för det är ju strax slut!


Varit och shoppat! :D

Hej bloggen! jag kom precis hem från en underbar dag med pappa vi har varit i sala på höstmarknaden & jag köpte två par skor , en 3D-tavla med hästar 12 par strumpor! Sedan åkte pappa & jag raka spåret till västerås det var jätteroligt! :D Just nu sitter jag i soffan med pappa som bara sitter vid datorn & pratar i telefonen Bla bla bla hör jag bara utav honom. Idag ska Madicken & Kajsa sova här med Isabel min äldre syster och vi ska äta pizza jag ska ta en hawaii som vanligt! Och så ska jag nog se på sex and the city som handlar om fyra tjejer , kärlek m.m! :-) Men nu måste jag mata mina skölpaddor Ernsta & Stanly! <3


Fredag + data! :D

Tjena Tjena! just nu sitter jag vid datan i skolan igen fast nu sitter jag bara brevid Nathalie för jag sitter längst mot väggen! Imorgon ska jag på höst marknaden som är inne i stan jag ska gå med pappa eller någon kompis sedan är det bara att åka till västerås och vi ska till till det nya centrummet! :D

Är i skolan! :)

Tjenare bloggen! Just nu sitter jag i skolan inne i data-salen jag sitter brevid Frans -Oscar och Nathalie min arla bästa vänner! Idag ska jag vara hemma ensam {Suck} men jag kommer kanske ringa och fråga Ida om hon vill vara aja jag hittar väl på någonting annars! :-) Men nu ska jag logga in på stallet.se och chatta med Nathalie.

Nyduschad + smoothie! <3

Tjena Tjena! idag har jag varit i skolan som vanligt vi skrev lite i våra matte böcker fast jag satt ute i korridoren med Julia vi pratade m.m! <3 Just nu sitter jag i soffan och ser på bonde söker fru och drickere banan-smoothie som mamma nyss gjorde den är iallafall skit god! :)

school!

Godmorgon bloggen! idag vaknade jag klockan 06.28 men jag halv sov lite så jag låg kvar en stund till. :)
Just nu sitter jag i mitt rum & hat datorn i mitt knä och väntar tills vi ska dra till skolan asså Isabel & jag!
Igår var jag lite med Kajsa och Isabel vi såg på 3 kronor det handlar och ett café som heter så och olika brott osv.
 


skit söta hästar<3


Hej!

Hej bloggen! jag kom precis innanför våran dörr för jag har varit på skolan jag skulle ju vara på grällsta men det blev inte så för Pelin svarar inte i telefonen så jag får sitta hemma och tråka tills klockan är halv fem då! :(
Just nu sitter jag i min blå fluff fofölj och lyssnar på musik!

Jag ska någ strax gå ifrån datorn och kanske äta min lunch tror jag ska ta min pizza som blev över igår haha känner mig som en riktig tjokis!


Choklad-time!


Göra lista!

1. Prova kläder till Nathalies fest!
2. Städa rummet!
3. Klä på mig!
4. Ringa Pelin!
5. Åka till grällsta!
6. Rida Kontuz!
7. Duscha!
8. Äta mat!
8. Fixa mig!
9. Blogga!
10. Åka till Nathalies fest!

Allt detta ska jag prova! ! ;(


Pizza-time!

Tjena Tjena! idag har jag varit i skolan det var jätte roligt vi fick gå till lekparken & jag fick 20/20 på glosorna! :)
Just nu sitter jag i soffan & äter min pizza med skinka & annanas. Och imorgon ska jag till grällsta & rida på min kära lilla häst Kontoz jag ska vara där med Nikki & Pelin sedan ska jag till Nathalies fest! <3


Kvällsfika + film!


Sallad med dressing mums:)

Natti ♥

Godnatt bloggen! Nu ska jag stax gå och lägga mig men först ska jag se på lite idol & äta min kvällsfika. Och har precis hoppat i min One-pice som är lila och skit skön ska nog sova med dom också men då brukar jag dra igendär uppe Haha♥


Godkväll snyggingar.. ♥

Godkväll bloggen! idag har jag varit i skolan och det var rätt så kul vi hade lite engelska och så gick vi till biblioteket jag lånade Hartland det handlar om en familj som tar hand om djur osv. Sedan när vi kom till klassrummet slog jag i min fot i bänken AJJ så jag fick gå till skol-syster lite senare så vi fick smörja det med en salva! Just nu sitter jag i min fotölj och lyssnar på Molly Sandén - Halleluja! Imorgon ska vi ha skoljoggen vi ska springa rumt hela dammen jag kommer typ bli helt svettig och Isabel hjälper till att värma upp. :)

Stallet idag!!

Hej bloggen! Idag vaknade jag klockan 07:55. Då gick jag upp och fixade mig. Och då kom jag på att jag ska RIDA AKTER TODAY! :D Ska bli jätte kul, han är lite pigg men det klarar jag nog! Innan ska jag och Isabel bara vara i stallet och jag ska ta med mitt hästgodis med smak av äpple och kanel!! :)

Föresten så har jag anmält mig till clerround den 1 oktober, jag ska kanske ha Ayla och hoppa 30 cm i trav. Ska bli kul!! Ska fråga Isabels kompis madicken om hon kan springa brevid, för hon ska också ha Ayla före mig. Hoppas hon kan!! :D Men ska äta frukost nu, puss & KRAM!!! ♥♥♥♥♥



Asta myser <33

Asta och jag myser i min blåa fåtölj! <33



Jag Saknar Dej!

Hejsan Svejsan! jag kom precis innan för våran dörr för jag har varit på skolan helt ensam men jag messade iallafall mamma och frågade om vi kunde gå på bio och hon sa ja! :D Vi ska se på Jag Saknar Dej! den är säkert jätte bra eller aa den är jätte bra och den är i två timmar & 5 minuter! Just nu sitter jag i soffan med pappa & isabel vi pratar lite osv. Idag har jag varit i västerås med Kajsa Isabel & Milla fast jag gick inte med dom jag gick med pappa och jag köpte inte alls mycket bara en film , hästgodis & vantar värt för pengarna va haha! :-)

Fixar mig!

Godmorgon! nu håller jag på att fix mig inför skolan jag ska lite rosa läppglans och en blå tröja och ett par svarta jeans tillsamans med ett par convers. Här kommer lite bilder på dom sakerna! <3

Hiss eller Diss?



Önskelista till min födelsedag!


Rosa onepice rosa hörlurar med fluff rosa ridtröja rosa fluffkuddar porslin docka & hallo kitty kamera! ♥

Godkväll ♥♥♥

Godkväll bloggen! Nu sitter jag i soffan med mamma pappa & Isabel vi ser på lite tv och mamma ska strax ställa sig i duschen och sen ska hon göra banan-smoothi och sedan ska vi se på idol! :-) Imorgon är det ju torsdag då ska vi göra glass i skolan { JIPPI} det ska bli as roligt och vi ska äta den på fredagen.
Bjuder på denna bild!

Skit snygg ridoutfit!<3


back too school!! :)

Tjena tjena! Jag kom precis hem från skolan det var jätte roligt & Nathalie har kommit hem ifrån cypern också och jag fick en sköldpadda som jag kan hänga på min väska utav hennee! :) Just nu sitter jag i soffan med min dator & ser på lite kompisar på nätet! Imorgon blir det idrott vi ska spela basket & springa stafett inte så kul aja man måste om man måste . ♥

Varit och shoppat!

Ask i sala corner shop 39kr
Halsband corner shop 40kr
Solbrillor stockholm 50kr
Mobil media-market 799kr
Porslins-docka stockholm {loppis} 150kr!

Förlåt bloggen^^

Förlåt bloggen! att jag inte har varit så aktiv på senaste tiden men jag har inte haft tid jag har varit inne i stan & i stockholm och så har jag haft skit svåra glosor + att jag har lånat en bok som jag måste lämna in om en månad så förlåt så jäkla mycket! Just nu sitter jag i min blåa lilla soffa som som står inne i mitt rum & lyssnar på musik Alexandra Stan -you make me freak! ♥ Idag ska jag som sakt rida jag vetinte vilken häst det blir hoppas det blir typ Ayla min skötar häst eller nästan då jag var ju sjuk på skötar mötet och jag har inte heller ridit så mycket för jag har varit så himla hostig aja det går väl säkert bra!..

RSS 2.0