Förlåt för dåligt bloggande! :(

Hejsan Svejsan! Förlåt för dåligt bloggande! Men jag har inte haft tid , inte orkat men ska försöka varaa aktiv!
Iaallafall så lekte jag med Julia idag det var jätte roligt. Vi såg på film & pratade & lekte kurragömma osv. :)
Sedan mamma & jag , handlade! Vi handlade filmjölk , pannkakor , mjölk osv osv. Just nu sitter jag i soffan , ser på datorn & kollar runt lite på datorn! Föresten så kommer jag att börja med bilder för jag har hittat min kamera nu , den har batterit men idag kommer ingen bild tyvärr..

Hemma från hööks! :)

Hejsan igen! Jag kom nyss hem från hööks i västerås , där köpte jag en grimm aåt Evita , en rosa gummisak från bokia. Sedan gick vi & åt jag tog pannkakor med spenat & ost det var AS äckligt jag som trodde det var gott haha. Och sedan åktte vi hem jag hållde på med gummisaken osv osv. :) Iallafall så ikväll drar vi iväg till västerås igen för vi ska se på en svensk komendi det ska bli kul. Vi ska äta popcorn , dricka läsk tjockisar vi är ellerhur? haha♥

Bjuder på en bild på Evitas nya grimma! :)

Förlåt för dåligt updatering & bilder..

Hejsan! Asså förlåt att jag inte har updaterat så bra men asså jag har ju sovit över hos nathalie , internet har varit trasigt osv. Och jag har inte orkat. Men jag lovar att bättra mig nu. Men asså pga bilderna så har jag ingen webb-kamera på min dator så det är därför ni inte har några bilder utav mig. Ska försöka fixa det. ;) Iallafall sitter jag & ser på A.N.T det är jätte bra! Min favorit-serie asså! :D Och tack så mycket för alla kommentarer & det är vissa som undrar om jag vill länkbyta eftersom jag har rätt många läsare. Så mitt svar är både ja , nej. För jag måste se på bloggen först & kolla om på bloggen , se om jag vill.

Svar på kommentar!


wilma <3 om Blogg-paus!:
hej du är jätte söt men jag undrar hur gammal du är :du skulle vara urgulligt om du la upp denna kommentar i ett inlägg med svar kraam på dig!

Svar: Hejsan Wilma.Tack för du tycker jag är söt. Jag är 10år gammal & fyller 11 den 5 november 2012! :)

Blogg-paus!

Japp ni ser rubriken jag tar blogg-paus tills imorgon för jag sover hos bästa Nathalie idag! :D Vi är lixon bff! :)

Svar på kommentar!


Här är en tjej som har frågat såhär:
Postad från: En tjej<3 Hejj är du fortfarande ihop med den dära snubben i videon på youtube som hade blont hår som typ hade kallat dig hora? Ni var skiiiygulliga!! Awesome blogg sluta iiinte blogga du äger ju (:
Svar: Ja det är jag. Och jag hör väldigt ofta att vi är söta hehe. Och tack för att du tycker jag är bäst! :D

Här kommer en tjej som har frågat såhär:
Postad från: A L M A Hur gammal är du?
Svar: Jag är 10år gammal & jag blir 11år den 5november 2012! :)

Vadå lägga ner bloggen?

Vad tänker jag med? Det har inte hänt , det kommer inte att hända! Jag har iallafall mina UNDERBARA läsare som har stöttat mig under alla månaderna. Och om andra vill sluta så VISST jag kan inte hindra dom.
Ville bara säga det. ;)

Kanske lägger ner bloggen!

Hej igen! Jag kanske ska lägga ned bloggen eller iallafall dålig updatering! För jag har tappat läsare nu har jag kanske bara 155unika perdag? Så jag kommer inte blogga såbra förs jag har fått några komentarer , mer läsare.

Vinnaren är..............

Frida i http://superponyriders.blogg.se/

Vinnaren av min tävling är......................

Frida! :D Grattis du vann min tävling med alla rätt. Hoppas du gillar alla min läsare. Jag har över femhundra unika. www.superponyriders.blogg.se

Oviktigt medelande! ;)

Ni alla som läser min blogg ni behöver inte läsa om ni inte vill men ni får såklart om ni vill! Tänkte bara säga hur min header ska se ut till min syrra!
Den ska ha en bild på mig & Ayla , Kenzi,  Ljus blå bakrund. Det ska stå Pernilla Håkansson på headern & kanske min vardag osv osv. Och Kanske ett litet hjärta på! ♥
Ha det gött igelkgött! ;)

Ayla sötnos! <3


Mitt hopp mitt allt! ♥

Tävling!

Nu ska jag ha en tävling svara på frågorna som ni tror är rätt lycka till! :)
 Vad är mitt favorit-spel?
1. Hugo-spelet?
2.kärleks-spelet?
3.Angry-bird?

Vad vill jag heta?
1.Emma?
2.Elizabett?
3.Sofia?

Vad är mitt favoritdjur?
1.Häst?
2.Hund?
3.Katt?

Vad är mitt favorit program?
1.Kompisar på nätet?
2.Svampbob?
3.A.N.T

Hoppas ni klarat! ;) P.S man ska skriva svaren i kommentar!

Hemma ifrån bion! :)

Tjena tjena! Jag kom nyss hemifrån Alvin & gänget 3 den var jätte bra. Dom var lixon på en båt & Alvin flög en drake så dom flög iväg till en öde Ö osv osv. :) Sedan hämtade mamma ut mina pengar eftersom jag betalade fast inte riktigt då mamma hade bara en hundring lös & jag hade flera hundra lös hihi! När vi kom hem sedan där på så kom hundarna i full fart mot oss. Dom var jätte söta. ♥ Iallafall så igår var det nyårsafton det var jätte kul. Vi var bara uppe till ett på natten dom andra brukar ju vara uppe till typ tre men aja. Jag var ju såklart inne på datorn , surfade. Jag sökte på olika bloggar & moviestarplanet & var på facebook. :)

Strax så ska jag fixa en länktävling på bloggen. Man ska svara på olika frågor T.ex vilken är mitt-favodjur. Jag hoppas att det är många som är med. & man måste skriva sitt namn , gärna ha en blogg.
Och jag hoppas att ni gillar min nya header det är min syrra Isabel som har fixat den.Den blev jag skit nöjd med.

RSS 2.0