Your the apple to my pie

Hej alla, eller ska jag säga godkväll..? Just nu gör jag inte så mycket förutom att mysa med min hund och skrollar upp och ner på facebook på min Iphone. Idag är det påsk så jag passar på att säga ett sent God påsk till er alla, jag fick ett stort påskägg av mamma och pappa och så åt vi god mat nu på kvällen.
 
Senare ikväll ska jag ringa min andra halva och prata med henne, allt måste lösa sig, jag kommer försöka ALLT, jag är inte redo att förlora henne. Annars ska jag bara se på film och käka gott, lördag hursomhelst, får inte glömma att leva - I'm just a kid.
  Att hoppa runt på fluffiga rosa moln, hand i hand med mina bästa, saknar det. Men jag måste lära mig nån gång också, att stå på egna ben, lära känna mig själv. För den ända som är kvar fram till slutet - är jag.
I'dont know if I could ever be, without you caus you girl complete me.
 

Saknar ord..

http://youtu.be/MrL7NiiQTHI
Ser ni den underbara tjejen till höger? Det är min tvilling.
Allt började med att vi började på Åkra. Jag hade en annan bästis som hette Nathalie , vi höll ihop i vått & torrt. Vi tyckte verkligen båda att Åkraskolan var en skitskola , alla slogs & svärde. Vi rent ut sagt HATADE skolan. Tills en dag märkte jag att Julia hade blivit ihop med min expojkvän Emil. Jag blev såklart glad för hennes skull , jag berättade ALLT om han. Varenda liten detalj. Hon ville veta mer så vi bestämde oss för att sova över med varandra. Det var den 17december 2011. Den dagen var det fest , av misstag hade vi köpt likadana kläder. Vi kallade varandra ''tvillingar'' När vi kom hem från festen så skrattade vi så mycket det bara gick. jag minns hennes rörande ord fortfarande: Jag älskar dig tvilling! varenda gång jag hör ordet ''tvilling'' blir jag helt rörd. Ordet ekade i mitt huvud , jag blev så glad.
Senare på sommaren åkte vi upp till Stockholm ihop. Vi sovde där i pappas lägenhet. Han släppte av oss på Stinsen , jag tror ALDRIG jag garvat så mycket. Vi delade på en pizza margaritha. Och när vi väntade på pappa så kom några jätte söta killar , flirtade med oss , vi skrattar fortfarande åt det. Senare på kvällen på ICA när vi skulle köpa godis gömde vi oss för pappa. Jag red på hennes rygg som jag brukade göra. Hon sprag runt , vi båda kröp på golvet. Alla stirrade på oss men vi brydde oss inte. Vi hade ju varandra. Och runt 10 tiden körde vi fotbollsspel. Jag minns fortfarande alla självmål jag gjorde. dagen efter åkte vi till badhuset. Jag jagade henne medans vi simma runt i en virvel. Finaste Julia. ♥
När vi började 5:an började förhållandet bli mer sarriöst , vi sovde hemma själva på nätterna ibland. Gick på stan varje dag , köpte paket till varandra. Jaa ALLT. Vi sovde också över varje helg. Och en gång hade vi en galet roligt fest med Emil & Samuel. Vi hade lägenheten själva FF. Flamsade runt hela natten , körde är du en fegis? Julia vann på det spelet. Och senare på vintern när den snart var jul firade vi det. När våran relation hade hållt i exagt ett år kom vi i lika kläder som vi hade haft på festen. Och tomtemössor. Vi hade händerna fulla med klappar till varandra. Och vi båda skrek : GODJUL ALLA! Jag minns att jag fick en parfym av henne , en facemask , godis , en nalle. Och av mig fick hon en nalle , godis , läppglans , mascara. Vi blev verkligen överlyckliga.
fast nu har våran saga slutat på riktigt. Allt slutade med ett jättestort bråk mellan hon & mig , killarna. Jag bönar , ber varje dag att vi alla ska bli bästisar igen. Men dom vägrar. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig mest av allt , du kommer alltid komma etta min lilla fina älskade tvilling. ♥
 

Saknade vänner..

http://youtu.be/J0BhThakFoI

Ledsen!

Sjukt besviken! Nu bråkar jag med mina allra bästavänner. Mår verkligen jätte dåligt över det. Dom har svikit mig förut , fast då har det inte varit såhär mycket drama. ''Hon'' har svikit mig mest. När hon bråkade med killarna hoppade jag in i grälet & stöttade henne. Killarna blev såklart sura på mig så när ''hon'' blev sams med dom igen så vägrar ''dom'' att förlåta mig. Fast det är deras huvudvärk , dom väljer fint! Jag ska ändå byta skola tackvare bråket nu. Tack så himla mycket. Jag hatar , älskar er på samma gång. Saknar er sådet gör ont. ♥

Speciella personer!

Om jag måste välja några ''speciella'' personer måste det faktiskt vara Frans-Oscar , Kevin. Dom har alltid stöttat mig när jag varit ledsen. Tack gör ni finns ❤

Inte glad 😔

Är i skolan nu. Kommer vara ett rent helvete rent ut sagt , jag är sjukt ledsen p.g.a ''det''
 

Nothing like us

 
Snart 1 år sen vi tog hem denna lilla busponny. Han är och har alltid varit underbar, och han tar hand om mig så himla bra, när jag rider så ställer han om sig till en helt annan ponny. Han tar sig i kragen, "okej, nu ska jag vara snäll med dig som är lite osäker".
 
Saknar ord för hur jävla mycket jag älskar dig. Snart kommer jag vara hos dig varje dag, få pussa på dig och kittla dig bakom öronen som du älskar, massera dig, rida ännu mer och få stå och med dig i min famn hur länge jag vill.
 
Uppleva min dröm att alltid ha en egen ponny. Jag med ***** och sen min syster med dig. WELL, du och min syster är NI liksom, men nu kommer en helt annan port att öppnas och jag kommer att lära känna dig så mycket bättre. Du är världens bästa, älskar dig förevigt. Hos oss får du alltid stanna
 

Lördag

Vaknade upp till fågelkvitter & sol, lördag - du är såå välkommen ;)
Pappas födelsedag idag så jag och Isabel städade huset och allting som en slags present medans pappa var ute och gick, suprise!
    Till dig pappa:
Hoppas du får en grym födelsedag så grym som du är! Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Saknar ord. Loveyou<3
 
Fotade lite vårbilder och sådär också med Java, märks verkligen att våren är påväg.. tänk om några veckor är snön borta och vi kan springa omkring och njuta i solen, mmmm... Ikväll kommer Emil hit, skojskojskoj.....
 
 
 

Grymt nyttigt!

Vrid på huvudet älsklingar! Iallafall, sjukt gott och sjukt nyttigt, love it. Blåbärsyoughurt med Special K och färska blåbär, mumma.
 
Var i stan idag också med Emil och Nikki goaste kompisarna. Pluggade fram tills klockan 1 i skolan, kort skoldag = underbart :) 
fikade lite vanilj munk och cola och nu sitter jag hemma och pluggar in låttexten till Skyfall med Adele, nästa vecka är det SHOWTIME!
       Aja ni får ha ene helgrym kväll så hörs vi imorgon!

Tisdag & stan

Hej alla! Idag var jag i skolan som vanligt , vi hade lite ämnen som jag hade tänkt berätta om nu. Först på morgonen hade vi matte i 10minuter var jättechill eftersom jag HATAAAR matte mitt hat ämne enligt mig. Sedan hade vi lite engelska jobbade med Julia vid hennes plats. Hann göra två sidor visst duktigt sverige.. Efter dom tråkiga lektionerna hade vi rast i typ en halvtimma? Jag , Julia och bästa grabbarna satt som vanligt och  hållde på med mobilerna. Mobilnördarna you know?
 
Vi spelade , snackade om allt på himmel & jord. Sedan hade vi musik vi lyssnade mest på musik. Inte jobbade så mycket så det var.. nice.. Och blabla. Ni hade hemkunskap lite senare på dagen , vi gjorde smulpaj. Fast jag & Jullan åt ingeting eftersom vi vill typ bli smala , starka. Så aa. Fast vi gjorde pajen med såsen , gav den till Carina (våran lärare haha ;) ) Efter skolan var slut drog jag , Julia ned på stan. Vi käkade bara pizza , chillade. Julia kollade dock på skolavslutningskläder. Och jag hittade en jättevacker klänning som var vit & lite silvrig. Ett stort måste om jag inte hittar något annat. Sedan drog vi oss till ungdomslokalen fast Julia knappt vara där innan hon skulle hem. Så när ungdoms stängde drog jag & Emil ned på stan igen haha. Köpte en blå keps , lite pommes där borta till Emil haha. Stackarn var lite hungrig.
Men nu sitter jag bara i min mysdress & ska strax koka nudlar , dricka äppeljos. Mums typ heheheheheh. ♥

Bussen!

Hej , förlåt IGEN! Min uppdatering suger , mitt internet har dampat loss. Så jag lägger en växel extra på bloggen promise you all! Men nu chillar jag i bussen , ska strax av på skolan. Samuel kommer ju tillbaka idag med som jag saknat han. <3
hör av mig strax pöss

Läget just nu

Tjabba alla! Eller ska jag snarare säga godkväll? Hur har ni det , själv har jag det toppen. Käkat korvstråganoff , läst glitter & bara pluggat , tänkt lite grann. Bara tagit lungt den senaste tiden kvar här på kvällen innan det blir natt. Annars då har jag varit med Jullan idag på stan. Köpte bara typ en tubkjol till Showtime om 2veckor , TAGGA TAGGA TAGGAA! Och typ ett guldigt Iphone skal med en stor stjärna på. Julia blev fett avensjuk på det haha så söt hon är. Och innan vi ''storhandlade'' som vi säger käkade vi på Sibylla. Vi tog oststicks eller vad det heter , men det kvittar i vilket fall gott var det ändå. ;)
 
Efter det tog vi en varsin vanilj glass med chokladsås på. Var skitgod. Iallafall efter några timmar på stan stack vi till TKS , köpte lite smått & gott. Godis pulver och dricka spray.. Vi njöt bara den stunden vi hade suget av godis i munnen , innan Julia kom på att hon hade gömt nycklarna i skolan. Såklart var vi tvungna att gå tillbaka och hämta dom. Träffade därefter Kevve på vägen. Vi gick tillsammans i cirka 40minuter innan han hittade hem.
 
När Julia & jag kom hem till henne joggade vi några kilometer. Var skönt att springa litegranna som jag gör nästan varjedag nu förtiden. Och efteråt slet vi upp godiset & läsken och slog på Pretty Little Liars. Handlar om några tjejer som får massa mess från A (allison troligtvis) Fast Allison är död. En mycket bra film man bara måste se. Julia och jag snackade lite , tog såklart massa egobilder på våra mobiler. Båda vi har iphoooones. :D
Men ska bädda ned mig i sängen nu , måla tossingarna medans jag messar med Kevve om allt , inget. Så vi får höras imorgon bye ♥
Me today.
 
 

Förlåt för dåligt bloggande!

Känns som att det är det ända jag säger! Men jag lägger till en växel extra i skolan så jag kan njuta av sommarlovet. Så jag pluggar hårt nu , så det är ursäkten till varför jag inte bloggat..
Idag var jag då i skolan. Jag var med Frasse & Lucas & kevin & Joel & Murthada & Jonat som vanligt asså. Vi käkade ren chili. En av världens starkaste , jag smakade. One realy big misstake Jag menar jag fick inte dricka vatten på 20sekunder , så det började brinna i käften på mig. Jag sprang ut ur kapprummet , skrek & grät (chilin var skiit stark) Kom tillbaka efter några sekunder med tungan ute. Alla i skolan typ hörde mig skrika. Jag gnuggade mig sedan i ögat med den högra handen. Den jag hade hållt chilin i. (smartas) Jag fick ju såklart den heta kärnan i ögat ,så Torgerd var tvungen att leda mig till skolsköterskan. Gjorde verkligen jätte ont. Men det som var bra med allting var att Murthada fick med allt på film när jag skriker & gråter on my iphone. Lägger ut den sen om intrenet inte dampar. Stack till ungomslokalen sen med killarna runt 1 eftersom vi slutade tidigt Chill! Först stack vi till TKS & köpte euporia. En energidryck. Killarna & jag snackade lite om allt möjligt. Som t.ex om att jag & Jonat & Murthada & Kevin & Emil ska till sibylla på fredag. Ska bli nice då. :) Vi kom fram till ungoms sedan , vi spelade pingis & jag , Kevve satt somvanligt i soffan , flamsade. Vi har verkligen superduper kul ihop! Älskade Kevve!
har nyss käkar lite snitsel & bea , spaggetii. Och är verkligen taggad över att gå ut i finvädret , springa en sväng. Ska ta med min dryga syrra , mina småtjejer ut på en promenix då. Ska ha i min hörlurar i ,lyssna
På lite music :)

Förlåt för dåligt bloggande!

Känns som att det är det ända jag säger! Men jag lägger till en växel extra i skolan så jag kan njuta av sommarlovet. Så jag pluggar hårt nu , så det är ursäkten till varför jag inte bloggat..
Idag var jag då i skolan. Jag var med Frasse & Lucas & kevin & Joel & Murthada & Jonat som vanligt asså. Vi käkade ren chili. En av världens starkaste , jag smakade. One realy big misstake Jag menar jag fick inte dricka vatten på 20sekunder , så det började brinna i käften på mig. Jag sprang ut ur kapprummet , skrek & grät (chilin var skiit stark) Kom tillbaka efter några sekunder med tungan ute. Alla i skolan typ hörde mig skrika. Jag gnuggade mig sedan i ögat med den högra handen. Den jag hade hållt chilin i. (smartas) Jag fick ju såklart den heta kärnan i ögat ,så Torgerd var tvungen att leda mig till skolsköterskan. Gjorde verkligen jätte ont. Men det som var bra med allting var att Murthada fick med allt på film när jag skriker & gråter on my iphone. Lägger ut den sen om intrenet inte dampar. Stack till ungomslokalen sen med killarna runt 1 eftersom vi slutade tidigt Chill! Först stack vi till TKS & köpte euporia. En energidryck. Killarna & jag snackade lite om allt möjligt. Som t.ex om att jag & Jonat & Murthada & Kevin & Emil ska till sibylla på fredag. Ska bli nice då. :) Vi kom fram till ungoms sedan , vi spelade pingis & jag , Kevve satt somvanligt i soffan , flamsade. Vi har verkligen superduper kul ihop! Älskade Kevve!
har nyss käkar lite snitsel & bea , spaggetii. Och är verkligen taggad över att gå ut i finvädret , springa en sväng. Ska ta med min dryga syrra , mina småtjejer ut på en promenix då. Ska ha i min hörlurar i ,lyssna
på lite music. ♥

Söndagsmys!

Har skämt bort mig själv lite! Käkat nudlar , ska strax lägga mig i , badkaret & bubbla. Ska såklart ha min chokladmask som jag köpt för någon vecka sedan på H&M. Ska också ha min body butter som jag fick gratis på The Body Shop. Tack?? ;)

Aja ska blogga lite senare om jag hinner är verkligen riktig trött & slut. Det är igenkligen lite konstigt eftersom jag bara varit hemma & varit med Ida. :)
 

Regnbågssminkning!

du behöver: 
ögonskugga , lila , ljusblå , mörkblå , grön , ljusgrön , vit , gul
läppsyl
mascara
ögonfransböjare
ögonbrynspenna
rspray
blå hårsnodd
BB cream
Du gör såhär:
Tvätta av  allt gammal smink.
smörj in dina läppar med läpsyl  färgen fäster.
måla på färgerna i regnbågsordning på läpparna.
böj fransarna naturligt långa
målapå mascaran
sett på blåa & vit skugga
sätt sedan gul ögonskugga under ögat.
sätt vit sotad skugga vid ögonbrynen.
spreja hårsprayen , fluffa till håret.
måla ögonbrynen mörkbruna.
sätt på BB cream går lika bra med vanlig fondesian (stavning)
sätt en vanlig liten fläta i luggen.

Chillar i skolan!

Tja alla! Chillar i skolan med bästisarna. Ska strax gå in på lektion , USCHH!

Stan idag!

Hej alla! Förlåt om jag inte la ut något inlägg igår men jag försökte verkligen lägga ut en video på videofyme , men videon las aldrig upp eftersom den var för lång.. Men idag ska jag bara lägga upp bilder på vad jag köpte igår. I alla fall var jag på stan med Nikki idag igen. Vi hade det verkligen skitskit kul som vanligt. Jag hade då somsakt inga pengar med mig så jag köpte ingeting. Ahh förutom att jag delade en sallad med tomat gurka , ost m.m. Vi gick i cirka 3timmar innan jag skulle på bussen hem med Emil. Vi satt brevid varandra & bara flamsade som vanligt , vi snackade också om allt & inget.
Imorgon ska jag kanske vara med Nikki & Elin hemma hos mig. Vi ska typ bara ''chilla'' om man kan säga så , typ snacka om en del osv osv.  Elin är en ny tjej i våran skola om ni undrar. Hon är verkligen snäll , man kan verkligen lita på henne. En av mina bästisar faktist under denna korta tid.
Strax ska jag koka tortelinii (min favoritmat enligt mig) Och dränka det hela sen med ketshup. Efter det ska jag väl lägga ut något inlägg , resten av tiden ska jag bara ha Perniitid. Bara ta en lång dusch & tänka. Och se på Pretty Little liers (stavar som en bebis) Dricka smoothie , måla naglarna. Blir en tidig dejt med sängen då eftersom jag ska ställa larmet på 5 - 6.30 imorgon. Så jag hör av mig strax! ♥
Bild från förra veckan fast kameran är inte laddad ;)

Top model!

Bloggar mycket mer imorgon eftersom jag nu ser på TOPMODEL Sverige! Lägger också in en hall haul imorgon för jag ska på stan då. Promes you all 

Videoblogg

Love you all!


Hårfärgning på G!


Baka!

Hej alla! Har nyss kommit hem från voltigen , vi hade som vanligt bästa Ayla. Vi körde kyrer , men tyvärr hann inte med någon galopp suck.. Iallafall käkade jag nyss upp min pizza tog en margharita med ananas. vi såg samtidigt på ponnyakuten. REKOMENDERAR!! Det handlar ju om problemhästar som får hjälp av Tobbe Larsson. 
Strax ska Isabel , jag baka kladdkake muffins , med grädde osv. Kommer ta oss cirka 40 minuter , bra att det går snabbt eftersom jag ska färga håret svart senare. Ska baka nu , sen slänga in före/efter bilder freeed!

Framme nu!


Mot Uppsala!

Hej alla! Just nu är jag på väg upp till Uppsala , jag & min familj ska shoppa loss. Men jag ska bara köpa svart hårfärg eftersom jag ska färga håret ikväll. :) Fast först ska vi göra ett stopp på pappas företag. 
 
 Ovan får ni en bild, en på dagens outfit  - bara för att jag älskar er så mycket 
P.S om ni ser mig, kom fram! Jag bits inte..
 
 
 
 

RSS 2.0