Söndag du är välkommen!

Som rubriken lyder! Är påväg till Norberg marknad. Vi ska först kolla om skiten är öppen annars ska vi väl säkert äta ute. Var jätte längesen vi åt vanlig mat eftersom vi bygger om köket. 
 
Men idag ska jag hoppa med Filip på Ösby eller hemma , har inte bestämt mig ännu. Men det blir iallafall en röd outfit för det är den enda outfiten jag har just nu.
Men nu ska jag fortsätta spy till Justin Biebers låtar så vi hörs! 😉

För du är värd allt älskling.

Hej alla! Kom hem från stallet för ett litet tag sedan. Jag red ut en liten skogstur i finvädret min önskan från 2dagar tillbaka hehe! Jag tog en gallop sväng i grimma , grimmskaft barbacka då. Det var väldigt härligt håret skiftade höger & vänster , motsatta håll. Men som tur var att jag redan hade kört slut på han litegrann så han inte typ skena i skogsvägen. Gubben. ♥
 
Iallafall var jag med mina andra halva Julia idag. Jag vet att jag säger ''andra halva'' hela tiden men hon är verkligen allt , lite till , det är killarna & Fille & Ayla med såklart. Det finns många som betyder mer än allt för mig men hinner inte rabbla upp allt eftersom jag ska strax duscha. Bara tänka en stund för mig själv , bara tänka på hästaar. Imorgon är det då somsagt fest så jag taggar lite i förväg ! ;)
Bild från idag. Jag sitter på min bästavän ♥

Onsdagsvila!

Tjabba alla! Det blev att vara hemma från skolan idag igen. Tredje gången gillt denhär gången i veckan men YOLO lixom. Nerå jag bestämde inte att vara hemma utan det gjorde min dumma kropp som faktist gjorde att jag spydde ner hela mitt rum inatt IGEN! Men nu mår jag prima , kunnat lyssna på 1D på yb. I alla fall har jag dock sminkat mig liten provsminkning tills festen på fredag. Hade bara lite röd & blå ögonskugga m.m. Och klädseln har jag redan sagt. Det kommer somsagt typ 150pers. Eftersom halva skolan kommer och vi är hela 300 stycken. Lite lite då men jag överlever.
 
- Pratade nyss med min andra halva via Iphone! Vi beslutade oss att vara lika på festen eller nästan. Vi båda ska ha shorts jag ska ha USA , hon typ blåa. fast jag ska ha en rosa blus & hon ska ha en USA tröja som matchar mina shorts. Och båda ska samt att blå keps , lika sminkning , plattat hår. Vi bestämde också att vi ska troligtvis sova. Ska bli sjuuuukt pinsamt eftersom ena sekunden är det bråk så alla barn , föreldrar , skolteamet , rektorn är inblandede sedan sover fienderna över. Vart är världen på väg? Neråå igen oro vi betsämde det själv.
 
Idag är det onsdag så att inget stall today! Ganska chill men ändå inte solen skiner , jag mår då Prima. Det gör säkert Fille också. Så jag skulle gääääärna vilja ha en galloprunda idag. Men hoppas det blir samma väder , humör imorgon då.
Kläderna , sminket tills festen! :)

Ridtur i spöregn!

Hej alla! Hoppas att ni fått ett bättre väder än vad vi fick. Vi fick då ''Aprilväder'' Vi började då bara på att vi skulle rida en sväng till Ösby där mamma jobbar. Vi hade laddat med att få ta några hinder med våra underbara ponnysar. men tyvärr kom vi knappt halvvägs utan att det började spöregna. Eller aa vi travade en sida , fast jag märkte att våran shettis sadel började glida. Jag hamnade lite på snedden , Fille vägrade att sakta av hjärtat. ♥ Efter glidturen jag fick smaka på så började det somsagt att hagla. Snobben började backa medans Fille stod blixtstilla. Han är då en liten lat filur , så det var bara att vända hem. Vad mer ska man göra?
 
Vi re i paddocken och Fille var rentutsagt SEG! Han travade max en halvsida innan han tvärstannade. Han följde inte ens efter en galloperande Snobben. Eller det var inte så konstigt det haglade , det var bara gråa moln på den mysiga himlen. Jag fick ställa ut på mitten efter ett helt varv i trav. Kände mig lite som en nybörjare. Det strömmade in med blås , flås sedan i stallet. Inte så mycket att borsta eftersom det regnat.
Han fick ha ett brunt täcke på sig så han torkade lite snabbare.
 
Strax ska jag bara chilla framför Ipaden. Tillsammans med lite potatisgratäng & leta efter lite inspo på youtube. Och ikväll blir det väl bara att måla klorna mitt favoritord nu för tiden hha! :)
Detta blev Filles täcke idag! ;)

Kort inlägg!

Hej bitchar! Haha nerå , just nu är jag magsjuk. Har spytt säkert sju gånger på raken. Har dock drogat i mig massa glass som hjälpte min magont. 
 
Iallafall på fredag den ända dagen jag säkert är frisk på. Ska jag på fest hos 5A som är min pararellklass. Jag ska ha en ljusrosa blus , USA shorts. Med en naturlig facelook , platt hår. Ska bli så sjuuuuukt kul. Och jag SKA ha en tryckare med killen jag gillar. Föresten så ska typ 150pers komma hehe. 😍😜👌

My dream came true.

Hej alla! Just nu gör sitter jag nedmyst i min rosa one-piece , käkar gott. Fredagsmys hur som helst! Ska strax gå , duscha troligtvis snart. Inte duschat på två dagar nu men om inte jag gör det så ska jag väl bara fortsätta ta det chill. I alla fall var jag på dans idag första gången. Var där med bästisen Ronja Lantz hon var ''danslärare'' Vi dansade till låten pokerface. Av Lady gaga , jag ska somsagt fortsätta på dansen såklart. Var hur kul som helst. Träffade en massa underbara människor där. Och jag kommer få vara med dom mycket mer. Eftersom jag antagligen ska byta skola..
 
Imorgon kommer min dröm att uppfyllas. jag ska få hem en ponny!! Är så sjuukt himla glad , taggad. Jag och min syster , mamma var faktist där uppe idag , fixade till Fille. Fille är en brun stor shettis med hjärtat på rätt ställe. Helt klart en top 10. Men han kommer till oss runt 4-5 imorgon. Jag ska såklart vara den första som klappar han i våran familj för han ska vara MIN MIN MIIN i 3månader ungefär. ♥
I miss you my Little Little heart.

Några bra och några dåliga..

Några bra saker om Pernilla Håkansson:
- Jag är väldigt lätt att övertala av mig kan ni knappt få höra ett nej.
- Jag är väldigt snäll både mot personer , djur.
- Jag ÄLSKAAAR mina vänner.
- jag är alltid aktiv på mobilen så om ni vill ha kontakt skicka mejl på facebook. Pernilla Håkansson.
- Jag är bra på berättelseskrivning. Komentera ifall ni vill att jag ska läsa.
 
Fem dåliga saker om Pernilla Håkansson:
- Jag kan vara väldigt kaxig.
- När jag har tråkigt dissar jagut mina vänner.
- Jag blir lätt ledsen.
- Jag blir lätt irreterad. När en kille skrek Justee på min bänk blev jag så irreterad att jag gav honom en bitchklap. Så passa er. ;)
- Jag tar sminkning före klädval.
 

Bestisfestis <3

Förlåt ännu en gång! Inte hållt igång bloggen nu på några dagar , jag orkar inte komma på en bortförklaring. Men jag har typ bara inte orkat eller haft tid. Men lägger i en växel extra för er.
 
Idag har jag varit på stan med bästisen Ronja! Vi har inte träffats på jätte länge nu. Senaste gången var på halloween festen där jag var tvilling med Julia.. Iallafall så käkade vi bara lite pizza eftersom vi båda hade ont om pengar. Men vi hann snacka om allt , inget innan vi båda skulle hem åt olika håll.Jag skulle med bussen , hon skulle bli hämtad. Men iallafall så messade vi ett tag efter. Vi beslutade oss för att skaffa en BFF blogg. Kulkulkul! Efter vi beslutat oss träffade jag på Nora , Emilia. Dom var supersnälla.
 
Men nu lyssnar jag mest på musik , messar med Ronja. Hör pappa ända från rummet att han nästan river hela käket. Vi ska ju bygga om där i övermorgon. Men ikväll ska jag måla klorna i någon knallig liten färg så vi får höras. Svejs!
Hatar på riktig att jag har slut på bilder. Men nu bjuder jag på gamla Iphone 3 tider. ;)

Torsdagsvila

Godkväll! Idag var jag i skolan som vanligt med vännerna. Hade vikarie eftersom våran ena lärare Stina skulle ha nationella prov nu i 6:an , längtar verkligen inte dit. Var också såklart lite sådär halvledsen eftersom jag bråkar fortfarande med ''dom''. Fast skoltimet kommer på tisdag - onsdag nästa vecka för att reda ut bråket. Ska bli skönt att få det som vanligt.. Tror jag..
 
Snart ska jag mysa ned mig i mitt stökiga lilla rum hehe , bara läsa massa skvaller. Antagligen se dom missade avsnitten av tonårsbossen. Rekomenderar! Ska samt käka lite toast eller koka ägg. Känns skönt att få igen tid för mig själv. För har ju bara gråtit , varit slapp denna kota tid vi bråkat. Också har jag varit med kompisar.  Mysmysmys!
Gammal & visad bild men denna bjuder jag på! :)

saknar tiden! ❤

Ni vet vem vilka ni är , ni stavas underbara ❤

frågestund.

tänkte ha en liten frågestund. Fråga vad du/ni vill. Inga frågor är för dumma. ✌
 

Nu när ni är borta..

Förgott! Förlåt för mig att jag var ''sådär'' elak men jag vetinte om ni kommer någonsin förlåta mig men jag vill bara säga jag älskar er. Det var allt..
Förlåt för liten bild men nu vet ni iaf hur ledsen jag är..

Kärlek!

http://youtu.be/x13Tb6_MSuo
Hemma från Stockholm nu! Varit riktig skönt att bara gå runt , leta medicin till Alice och veta att hon ska bli frist. En riktig härlig känsla. men det skulle ni nog också tycka att ni får veta att eran BÄSTAVÄN ska må bra igen. Ni ska bara ana den känslan. Jag köpte också 5 stycken protoin skit. Från LIFE riktigt bra butik , där finns nyttiga choklad kakor , smoothies. Rekomenderar stort till er som vill ha en snygg sommarkropp i sommar.
 
Strax ska jag gå ut på en proenix i finvädret. Ska ta med Asta , Alice så dom får rastas lite innan bion då. Drar med systemisen så jag får några fina bilder. Men innan ska jag bara sätta upp håret i en hög toffs , ta på mig lite andra kläder. Efter det ska jag väl käka något blir nog vegetarisk hamburgare eftersom jag & mamma är båda vegetarianer. Men + att jag inte käkar handburgare så ofta efetrsom det är 1. Flottigt , onyttigt 2. Jag gillar inte det så mycket.
 
Somsagt ska jag på bio senare. Blir komedien Bäst före. Jag vetinte än vad den riktigt handlar om jag vet bara att det är en jättebra komedi för all family. Så om ni ska gå på bion också ni som gillar min lilla blogg är det bara att komma fram. Jag bits då inte som ni nog vet hahhahahah! Men nu ska jag vara lite sarrös , börja dra mig ut. Seeea!
 

slut!

ska försök få i mig några timmars sömn iallafall. Så sjuuuuukt trött asså. Men denna lilla tröttmössa drar sig till Stockholm imorgon både älska & tagga! 👌✊👍
 

A world full of bitches.

Hej igen! Klockan är runt halv fem , jag har bara legat hemma , slöat. Haha nerå jag har faktist varit ute i finvädret , hunnit med både att städa kaninburen , varit ute med min hund Alice. Hn åkte faktist upp till vetrinären idag , tog lite blodprov. Gick väldigt bra. Allt kommer att ordna sig gumman!
 
Pratade med mina andra halvor idag via sms. Vi tjafsade som vanligt - Bitch please i'm just i kid let me go! För det mesta pratade jag med ''han'' som faktist anmälde min blogg här om kvällen. Blev sjukt förbannad. Men jag ska försöka snacka med dom på måndag , det måste lösa sig om ni bara kunde lyssna en jävla gång? Men nu ska jag inte vara negativ så ni går resten av kvällen & svankar jag mår bra.. Tror jag..
 
Strax ska jag väl antagligen åka upp med sparkcykeln till Ösby , fota lite. Min dröm är att bli ung fotograf & mycket mycket mer. Hur som helst ska jag ta lite hoppbilder på dom , sedan frivilligt slänga soporna , laga mat till familjen. Känner mig liiiiiite som en frivilligt slav right now , men det får jag faktist så ut med.
 
Ikväll blir det väl att se på någon film , käka gott fredagsmys you know? Får göra några tidsinställda efter jag gjort klart allt jag ska göra. Sedan ska jag lägga ut lite bilder på min gamla syster Elin. Sjuk fina bilder har jag fått på henne ni anar inte.
För snygg att vara med på bild såklaart! ;)

Förlåt!

Inte haft någon ork att blogga alls! Ni vet ju redan att jag bråkar med ''dom'' , jag har också fått massa stöttande komentarer att dom är ledsna över min skull , att dom är fega eftersom det är 3 mot 1 massa massa mer. Jag håller med er till 100% dom är fega. Men nu måste jag faktist gå till skolsyster typ en gång i veckan , prata om problemet varför jag mår så dåligt som jag gör osv. Tack ''eranamnhär''
Ikväll ska jag väl bara ta det chill , sepå någon film på mammas dator , käka sallad MUMS!! Jag älskar verkligen sallad i alla fall när jag är frisk. Filmen blir nog Twilligt eller något sånt skit. Sugen på något riktigt läskigt eller blodigt ikväll fastän jag rent ut sagt HATAR blod.
På måndag är det skola igen jag ger er alla en klapp på ryggen , säger suck. Jag vill verkligen inte dit. Speciellt inte när jag bråkar med ''dom'' Och en av ''dom'' har jag hemkunskap med hur ska detta sluta? :o♥
En opassande bild på mig but i like it∞

RSS 2.0