Svar!

Hej alla! Hade en frågestund för ett bra tag sedan & hade tänkt svara på dom nu. :)
 
Tja Tja Pernilla!!! Jag älskar din blogg. Mina frågor är:  vilka bloggar följer du? Har du någon egen häst eller ponny vad heter den? Har du en pojkvän och hur många har du hafft? Vart köper du dina kläder? du har så bra stil! Vad har du för mobil? I vilken stad bor du? Har du syskon? Har du Schleich hästar? (Små leksaks hästar som är jätte värkilga) Det var mine frågor! Kram Evelina.
 
 
Svar: Jag följer Kissies blogg & Fokis & Nellies bland annat. :)
Svar: jag har två ponnysar en är våran som vi köpt han är en C-ponny  & en annan är jag fodervärld på shettis. ;)
Svar: Jag har inget kille för tillfälligt.  Men var på G med en för ett tag sedan & har haft JÄTTE MÅNGA. Har säkert tappat min räkning.
Svar: Iphone 4s vit. :)
Svar: Jag köper på olika blandannat Gina , Cubus & Kapphal & Lindex & H&M m.m. :)
Svar: Jag bor ute på landet sala. :)
Svar: Jag har en storasyster.
Svar: Nej tyvärr. ;D
 
Hej!!:)) 1. gillar att läsa din blogg sluta aldrig tack:))                2. har du nån kille nu?          3. Kan du lägga ut nån videoblogg nån gång?            4. har du en yt-kanal som du vloggar på?               5. du är sjuukt söt!              6. har du många andra vänner än dom du bråkar med?          7. Tror du på nån "onaturligt" ?        8. hur många år är du nu igen xD ?     Favvo färg ;D ? Hur lång är du?
 
Svar: Tack så mycket kommer tyvärr sluta strax eftersom jag ska få en .se domän. :)
Svar: Nej med var somsagt på G med en.
Svar: Såklart. ;)
Svar: Jag har en yt kanal fast kan hända att jag lägger ut en bild lite då & då. Har typ 200 prenumenanter.
Svar: Tack tack. <3
Svar: Jag har många i Stockholm & stallet & i skolan och mycket mer. Så säkert 1000. ;)
Svar: Det bror på hur man ser det. men jaa klart jag känner en i min skola..
Svar: 11 XD
Svar: ROSA & GRÖN!!
Svar. Typ 1.47 hehe har väldigt långa & smala ben & jätte kort överkropp. ;)
 
Anonym
Haru BH?
 
Svar: jaa såklart. :))
Vart mer frågor men orkar tyvärr i svara alla. xD

Äckel f*cking vecka..

http://youtu.be/pXu8slfJK0w
Hej Alla! Denna dag har varit sådär. Startade min dag med att sminka mig på morgonen som vanligt & drog iväg till skolan med skjuts utav papii. Vi hade med min cykel eftersom vi skulle cykla till broddbo badet med klassen då. Fick sjuukt ont i ryggen & nacken , haft det nu ett bra tag och funderar på att kolla upp det av en doktor hmm...
Aja när vi var framme så åkte jag ringen med bästavännen Pelin. Hon är guld värd eftersom hon ALLTID finns där när man behöver henne. En ängel har kommit till oss. Vi skrek som ''hejkomochhjälpmig Men påriktigt det gled som attans & fort & guppigt kan man räkna med att det blev. Första & antagligen sista gången jag åker den. Huvudsaken är att jag satt kvar YOLO!
Snart ska jag äta pommesfrites med familjen. Kör på en ny diet så jag ska vara nyttig & bara äta strunt på helger. Har ju varit inne i en stor deprition nu på senaste & tröstätit , saken är den att jag ska köra dieten. Skolavslutning om 3 dagar chill som fan. Ska upp till Norrland halva tiden av lovet med resten av familjen. Eller dom är bara där i en vecka med skitsamma. ;)
Idag är en sånhär typisk dag där jag saknar Julia skitmycket. Att förstå att allt är över efter allt man gått igenom & gjort. Är helt sjukt. Och nästan ingen (utom Pelin & Frasse & Nikki) Kan jag söka tröst hos nu eftersom Kevin bröt handen igår i skolan & ska operera armen på fredag och kommer tyvärr inte på avslutningen , suck.. Men jag får se om jag hälsar på han någonting om jag har skjuts osv. Bästavännen ♥

Saknaden av dig är obeskrivlig bästis..

Saknaden är enorm.

Måste bara säga några äckliga meningar som svider rätt in i hjärtat på mig. Jag saknar mina bästavänner så äckligt fucking skit mycket. Saknar tiderna du & jag skrattade saknar tiderna du & jag log mlt varandra saknar tillochmed våra bråk. Jag saknar uteritterna Filip & jag gjorde. Saknar allt & alla runt om mig är i en deprimerad period just nu så snälla sluta klaga på mig hela fucking tiden tack.
 

Livet är en fest!

god morgon alla! Idag vaknade jag & klev upp vid 4 kanske? mamma & pappa ska bort så vi ska kliva upp tidigt. I alla fall så reser dom bort i 4 dagar och jag ska färja blond dipdie idag. Dock klippa mina toppar för ett bra pris som jag hoppas på. ;) Emil stannar kvar över natten det vanliga. Vi tänk att lana vid datorn vetinte vilket speciellt nätvärk med det löser sig det gör det alltid. Aja chillar med en toast i den vänstra handen , lyssnar på Keshas låt Tik tok rekomenderar.! :) Inget långt alls men nöj er! :)

RSS 2.0