I Love You..

Tänkte ta med er påmin & Aylas lilla resa!
Jag satt i bilen på väg till Junsele. Isabel & jag satt i bilen & pratade om hästar hästar hästar! Mamma frågade om vi ville börja på Sorf. Vi tacka. tackade sålart ja. Tiden flög iväg & vi var redan på Sorf efter en vecka. Isabel fick Ayla. En sagoponny som jag blev helt kär i. Jag pussade henne hela tiden. Efter en månad var det MIN tur at rida. Jag red Frosty. Men efter två veckor red jag Ayla. Jag var så lycklig. Jag skumpade i sadeln. Men jag gillade henne mer & mer.. Tillslut blev jag skötare på henne. Jag vågade inte gå in till henne eftersom hon sparkades. Men jag gav aldrig upp. Jag tog mod till mig & gick in tll henne. Jag anmälde mig till 30cm med henne. Vi kom felfri då.
 
Jag blev SÅÅÅ stolt över henne. Jag hade gått på ridläger så jag lärde mig gallopera. Jag önskade henne till min ''nya grupp & jag fick henne. Jag anmälde mig en gång till med Ayla i 30cm. Vi kom felfri igen & igen & igen..
Jag Anmälde mig till 40cm med henne & vi kom inte felfri eftersom hon rev. Jag vågade kraa hennes rumpa , gå n till henne , rida henne utav problem osv. Senare fick vi henne som sommarhäst. Hon & jag en hel sommar. Kunde det bli bättre? Hon sparkades INGENTING i sommaras. Hon sparkas inte nu heller för vi lärde henne det typ.
Hon är den mest sagolika ponnyn så det är inte sant. Jag brukar rida henne rykta henne. Men jag har slutat vara på Sorf. Är bara där 1-2 gånger i veckan. Men aldrig har jag  älskat henne. Aldrig har jag släppt mina mål med henne.
Aldrig har jag släppt min fina älskade superponny ♥

Förlåt ännu en gång..

Som rubriken lyder! Statestiken är på topp. Nu är det bara mig det hänger på. Aja iallafall så chllar jag med syrran Isabel. Hon som nyss har brutit käken på hennes havremopp Snobben. Kanske berättar om olyckan senare. Igår var jag ju såklart i skolan. Vart ett bråk därmed mina gamla ''bästavänner'' Mår självklart dåligt över det kanske också berättar om det senare. ;)
Just det. Sen igår också i skolan så BRANN DET I SKOLAN. :O Jag satt inne i kapprummet när branlaret gick igång. Gic.k dock inte ut eftersom jag trodde att det bara var en brandövning. Men jagkände rökluktet & sprang ut till fotbollsplanen. Där alla stod samlade. Brannbilen kom osv osv.. Hoppas verkligen skolan har brunnit ganska så mycket hahahhaha. För då slipper man skolan. :D

Hemma från...

Snobben! :D Var där idag igen med Syrran. Vi borstade mest på han. Vi red han inte eftersom han ska ha sin vilodag idag.Iallafall så maserade jag han lite på ruman samt ryggen. Han stod bara helt stilla med spettsade öron. Efter det gav jag han ett äpple. Eller Isabel gav han hehheheh. :) Han var verkligen jätte stolt över sig själv Skrutten ♥
Just nu proppar jag i mig lite cola & annat smått & gott. Vi ska snart örda framför Wild horses. Åsa sitter ju barnvakt åt oss idag. Så vi tänkte se på en film. Issa & jag har ju inte sett den. Men tyvärr har blondinen Åsa sett den. ;)
 
Igår var jag på kalas hos Natta. Inte så rolig om jag ska vara ärlig. Julia & jag blev utfrysta & vi hållde BARA på med hennes hästar. Klart jag älskar ju hästar. Men om man skulle på fest ska man dansa lyssna på musik & ha kul. Aja blv dock ett liten bråk där. Jag bråkar med ''dom'' just nu. Nämner inga namn.

 

Önskelista till min födelsedag!! :D

 


Vill ha det så HÄÄÄÄÄÄR mycket :D

Sjukling här..

Som rubriken lyder! Mår inte alls bra. Har spytt 4gånger. Imorse & kanske för någon timme sedan. Aja iallafall så var jag i stallet i måndags. Jag red lilla ♥ Prince ♥ Han var HUR seg som helst. Fick några gallopsprång i han. Och jätte mycket trav haha. :) Men efter jag ridit så ryktade jag av honom & myste lite med han. Emil mötte jag på vid LIDL. Så vi gick dit tillsammans. Vi snackade om när vi var ihop & att han kanske ska sova hos oss på söndag. Eftersom Åsa ska sitta barnvakt. Vi ska kanske sova i bilen då. :)

Snart ska jag nog vila lite. Och mata mina djur. Men just nu latar jag bara vid datorn i soffan. Känns som jag typ ska spyyyyy. :// Aja nöj er med dom här bilderna här nere! :)




Hemma från....

Stallet & Västerås! Hade det toppen i v.ås. Vi var först på hööks med syrran. Vi kollade runt lite. Men det ända vi hittade (hon hittade) var ett grönt schabrak med matchande lindor. Jag hitta samt en mössa. Som var svart med en pälsboll (inte äkta päls såklart) Sedan drack syrran & jag en varsin smoothie. Jag tog en Very Berry! Smakade smaskens haha. :) Sedan käkade Isabel & jag & mamma på en resturang som hade lite allt möjligt. Men jag tog såklart en pizza. En hawaii utan skinka. Eftersom jag är vegetarian. :)
Sedan åkte vi hem & bytte om till stallet. Dagens stalloutfit var... beiga ridbyxor, gråa ullstrumpor (jättesköna till lite kyligare stallkvällar) och en grå tröja som vi fick gratis utav Sussane på GRC! :D Iallafall så gick vi en lång promenix med lillkillen. Var ute kankse 40minuter & fotade en del. Vart kanonbilder. Efter vi hade kommit tillbaka till stallet så fick han ett grönt saftigt äpple. Och han var  stolt över sig själv. Lillfisen ♥
 
Lite bilder ↓↓

Med denna bild säger jag hejdå! ♥

västerås med issa :)

Amen tjena! Sitter & chillar med syrran cheka hennes blogg HÄR.Iallafall ska jag & syrran till västerås om en cirka en timme. Ska nog möta upp Emma där som ska ge mig en SKITSNYGG klänning! :) Annars ska vi väl handla lite på hööks åt våran lilla havremopp Snoopyy. Eller det blir nog mest troligtvis JAG som betalar. För Isabel har no money hehe. Våran lilla Fulfin sitterv & stör mig med sin lilla cp tunga. Haha världens sötaste hund. :)
Snart ska jag väl strax käka någonting. Om vi inte gör det i vs då. Isånnafall är jag väldigt sugen på pizza haha. :)
Bilder & kanske en video från västerås kommer sedan. Så håll ut mina små älsklingar. ♥
 

Hej igen! <3

Hej sötizzar!Dåligt updatering dom senaste dagarna i know.. Men jag ska absolut i blogga en gång per år i gen hehehehe. Iallafall sitter jag i mitt nystädade rum i min blåa lilla soffa. Med Isabels gamla Toshiba dator. Min nya dator funkar inte internet på. Men jag MÅSTE MÅSTE MÅSTEE ha tillbaka den snart. :)

Igår var det ju FREDAG som nog ni redan visste. Då¨var det frilufsdag i skolan. Vi körde direkt igång med dom roliga aktiverteterna. Vi började med att gå på plattor. Sedan gick vi en liten runda i skogen. Vi klättrade , gick på lina b.l.a dinglade i i rep haha. ♥
Men snart ska jag typ käka middag. Klockan är ju faktist redan 16.30. Men Isabel ska nog komma hem först & främst. Från våran lilla Snooppyy ♥ Våran häst om jag hade missat att säga det. Vi köpte han för cirka en månad sedan. :)
Aja ska väl nörda framför hööks & sedan blogga lite till med olika Hiss & Diss. :D
Så puss & kram älskar er! ♥
 
 

Drar igång bloggen IGEN! <3

Som rubriken lyder! Har sakt det tusen gånger men nu stämer det till 100% eftersom ni läsare peppar mig jäkligt mycket.
Vad har hänt under tiden jag varit borta? Har varit på G med en kille som nu tyvärr har tjej. Suck.. Men så har jag också börjat femman. Tråkigt som fan. Med allt arbete..
Har fått en ny dator och en Iphone.. Som jag kan blogga på 24.7 hehhehheheh! Isabel ska också fixa en ny header samt disigne. Som jag kan andvända under tiden. :)

Bloggar mer promes you! :D


RSS 2.0